• 16 - 19 november 2020
  • Oostende, België
  • Deadline: 6 september

16 - 19 november 2020 | Geef je op voor 6 september | Een conferentie op het gebied van inclusie en diversiteit.

Wat?

Hét evenement op het gebied van inclusie en diversiteit, voor iedereen die hierover wil leren, ervaringen wil uitwisselen en op zoek is naar informatie, inspiratie en mogelijk zelfs nieuwe partners. Er zal extra aandacht zijn voor de nieuwe Inclusion and Diversity-strategie en de kick-off van de nieuwe programma's Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps 2021-2027.

Voor wie?

Jongerenwerkers en andere professionals die werken met jongeren uit achterstandssituaties, medewerkers van de Nationale Agentschappen die zich bezighouden met inclusie, beleidsmakers op het gebied van jongeren en inclusie, etc. De minimum leeftijd is 18 jaar en je moet in staat zijn om in het Engels te werken.
 

Overige informatie

Aanmelden kan tot 6 september 2020. Je hoort op 21 september of je bent geselecteerd. De eigen bijdrage voor deze training is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.
 

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren