• 15-18 oktober 2020
  • Praag, Tsjechië
  • Deadline: 7 september

15 - 18 oktober 2020 | Geef je op voor 7 september 2020 | De eerste internationale bijeenkomst voor iedereen die een Solidariteitsproject heeft opgezet!

Wat?

Een internationale bijeenkomst voor iedereen die een Solidariteitsproject heeft opgezet, met als doel het uitwisselen van good practices, opbouwen van een (internationaal) netwerk en nieuwe mogelijkheden voor een eventuele follow-up ontdekken.

Voor wie?

Jongeren die betrokken zijn bij een Solidariteitsproject: goedgekeurd, nog bezig of net afgerond. Idealiter komen er twee deelnemers van het project naar de bijeenkomst, maar je mag ook alleen deelnemen.

Let op: dit evenement is dus niet voor Europese vrijwilligers, coaches of organisaties die helpen met de coördinatie van Solidariteitsprojecten.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats van 15 t/m 18 oktober 2020 in Praag, Tsjechië. Een basiskennis van het Engels wordt verwacht, omdat de bijeenkomst in het Engels zal zijn. De eigen bijdrage is € 50. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het European Solidarity Corps.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 7 september 2020 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 14 september hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren