• 30 oktober - 1 november en 12 - 14 maart
  • België en Nederland
  • Deadline: 2 oktober

Ben jij voor langere tijd naar het buitenland geweest en vind je het leuk om je eigen verhaal én dat van anderen te vertellen? Doe dan mee aan de training Storytelling & Storyweaving!

Met ongeveer 10 Nederlanders en 10 Vlamingen ga je samen aan de slag om te leren hoe je jouw buitenlandverhaal - en dat van anderen! - op een duidelijke en leuke manier overbrengt op andere jongeren om hun enthousiast te maken óók naar het buitenland te gaan.

Tijdens het eerste weekend in België ligt de focus op het verzamelen van verhalen (storyweaving) en tijdens het weekend in Nederland wordt er verder gewerkt aan het verspreiden hiervan. Of dat via beeld, geluid, print of een heel andere vorm van expressie is, wordt in de loop van de maanden bekeken!

Voor wie?

  • Nederlandse en Vlaamse jongeren met een buitenlandervaring, die zin hebben om verhalen te sprokkelen, te delen en anderen te inspireren;
  • Jongeren die de ervaringen die zij tijdens dit trainingstraject opdoen in willen zetten om Europese subsidieprogramma’s in de toekomst te promoten onder andere jongeren.

Aan de twee bijeenkomsten nemen dezelfde jongeren deel, dus het is de bedoeling dat je er zeker van bent dat je beide keren aanwezig kunt zijn.

Praktische informatie

Het eerste deel van de training vindt plaats in België (precieze locatie volgt) van vrijdag 30 oktober 2020 19:30 t/m zondag 1 november 2020, ongeveer 17:00. Het tweede deel vindt plaats van 12 maart 2021 t/m 14 maart 2021 in Arnhem, Nederland.

Deelname aan de training is gratis (incl. eten en accomodatie), maar je betaalt je eigen reiskosten.

Aanmelden

Je kunt je tot 2 oktober 2020 aanmelden via de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over het programma van de training. Mocht je er niet uitkomen of meer willen weten, neem dan contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl.

Bekijk hieronder de aftermovie van de training Storytelling & Storyweaving 2019 terug:

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren