De aanvraagformulieren van Solidariteitsprojecten en Europees Vrijwilligerswerk voor ronde 2 van 2021 van het European Solidarity Corps staan online!

Op het vernieuwde Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform van de Europese Commissie vind je de officiële aanvraagformulieren voor ronde 2021-2. De Programmagids European Solidarity Corps 2021 vind je op deze pagina.

Formulieren Solidariteitsprojecten

Wil jij subsidie voor een Solidariteitsproject aanvragen? De aanvraagformulieren voor Solidariteitsprojecten staan online en kunnen worden ingeleverd tot de deadline van 5 oktober 2021, 12:00. Je vindt de formulieren via deze pagina. Let erop dat je op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Formulieren Europees Vrijwilligerswerk

De aanvraagformulieren voor Europees Vrijwilligerswerk staan ook online en kunnen worden ingeleverd tot de deadline van 5 oktober 2021, 12:00. Je vindt de formulieren via deze pagina. Let erop dat je op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Formulieren Quality Label

De aanvraagformulieren voor een Quality Label Europees Vrijwilligerswerk kunnen het hele jaar gedownloaded en ingeleverd worden. Ze zijn te vinden via deze pagina. Let erop dat je ook op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Wist je dat nieuwe aanvragers tot drie weken voor de deadline hun conceptaanvraag kunnen insturen voor feedback? Stuur je conceptaanvraag voor 14 september, 12:00 naar esc@nji.nl als je in aanmerking wilt komen voor feedback.

Op de website van de Europese Commissie vind je de handleidingen voor het invullen van de aanvraagformulieren. 

Let op: de formulieren werken niet goed in Internet Explorer, dus gebruik een andere browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox).

Terug naar Nieuws

bgie