• 28 september - 2 oktober
  • Online
  • Deadline: 20 augustus

28 september - 2 oktober 2020 | Geef je op voor 20 augustus 2020 | Een training voor trainers rond het thema "maatschappelijke betrokkenheid".

Wat?

Een training voor trainers rond het thema "maatschappelijke betrokkenheid", gebaseerd op het Europese Trainers Competence Model voor trainers die internationale trainingen geven.

Voor wie?

De training is bedoeld voor trainers die al enige internationale ervaring hebben en in staat zijn hun leren zelf te sturen en de mogelijkheid hebben om hun eigen manier van werken te kunnen beoordelen.

Praktische informatie

De online training vindt online plaats van 28 september t/m 2 oktober. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 20 augustus 2020 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 28 augustus hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren