• 18 - 22 januari 2021
  • Ljubljana, Slovenië
  • Deadline: 30 november

18 - 22 januari 2021 | Geef je op voor 30 november 2020 | Een training over innovatie en digitalisering in het jongerenwerk.

Let op: in verband met Covid-19 is de kans aanwezig dat deze training omgezet wordt naar een online training of wordt verplaatst naar een later tijdstip. Dit hangt af van de situatie die op dat moment in Europa geldt en de keuzes van het Nationaal Agentschap dat de training organiseert. Tot er anders wordt gecommuniceerd is de intentie dat de training doorgaat in de vorm die hieronder wordt beschreven.

Wat?

Een training over de ontwikkeling van digitaal jongerenwerk, om organisaties te motiveren om hun jongerenwerkaanbod uit te breiden en een digitale dimensie toe te voegen. InnoCamp is gebaseerd op de Innobox toolkit, ontwikkeld door Verke. Hoe kun je de toolbox inzetten in jouw eigen werk, wat zijn de trends in digitaal jongerenwerk? etc.

Voor wie?

Jongerenwerkers (18+) met interesse in digitaal jongerenwerk.

Praktische informatie

De training vindt plaats van 18 t/m 22 januari 2021 in Ljubljana, Slovenië. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma Erasmus+ Jeugd.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 30 november 2020 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 17 augustus hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren