• 28 september - 2 oktober
  • Bonn (of online)
  • Deadline: 2 augustus

28 september - 2 oktober 2020 | Geef je op voor 2 augustus | Een Partner Building Activity op het gebied van radicalisering en extremisme.

Wat?

Een Partner Building Activity op het gebied van radicalisering en extremisme. Wat kan hierbij de rol van (internationaal) jongerenwerk zijn, welke mogelijke projecten kun je samen met andere deelnemers opzetten, en hoe kunnen Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps worden gebruikt om radicalisering en extremisme tegen te gaan. Er zal ook ruimte zijn om te netwerken en internationale werkgroepen te creëren die mogelijk leiden tot samenwerking in de toekomst.

Voor wie?

Deze PBA is bedoeld voor  jongerenwerkers die actief betrokken zijn bij het voorkomen van gewelddadige radicalisering. De deelnemers zijn actief bij organisaties die de mogelijkheid hebben om een internationaal project op te zetten en uit te voeren.

Praktische informatie

Match. Exchange. Develop. vindt plaats van 28 september t/m 2 oktober 2020 in de omgeving van Bonn, Duitsland. Mocht het niet mogelijk zijn om in Duitsland bij elkaar te komen zal deze training online plaatsvinden.

De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma Erasmus+ Jeugd.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 2 augustus 2020 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 17 augustus hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren