• 5 september 2020
  • Seats2Meet, Utrecht
  • Deadline: 28 augustus

Heb jij ideeën om iets moois te doen voor jouw omgeving of community? Wil jij zelf een project opzetten en uitvoeren met een onderwerp dat jij belangrijk vindt? Maar kun je wel een beetje hulp gebruiken bij jouw idee? Meld je dan aan voor de Solidari-TEA-dag!

Wanneer: Zaterdag 5 september 2020. 10.00 – 16.00 uur (incl. lekkere lunch). Van 16.00 – 17.00 uur volgt een gezellige afsluiting met drankjes en hapjes
Locatie: Seats2Meet Utrecht CS (Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht; op Hoog Catharijne, 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal)

De deadline voor het indienen van de eerstvolgende aanvraagronde is donderdag 1 oktober 2020 om 12.00 uur. Deze ronde is voor projecten die starten op of na 1 januari 2021. Dus loop je rond met een goed idee en wil je er in het nieuwe jaar mee aan de slag? Meld je dan aan voor de Solidari-TEA-dag en wij helpen je jouw project vorm te geven en tot een aanvraag te komen.

Heb je wel een goed idee, maar nog geen projectgroep van minimaal 5 leden? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je aan, werk met ons aan je projectplan en enthousiasmeer voor 1 oktober andere mensen met je uitgewerkte idee!

Let op!

  • Deelname is gratis, maar aanmelden is nodig.
  • Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 28 augustus. 
  • Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Indien je met meerdere personen wilt komen dan is dat mogelijk. Van elke deelnemer ontvangen we graag een aparte aanmelding.
  • In verband met alle huidige richtlijnen wordt er een locatie geregeld die hieraan voldoet.
  • Reiskosten worden op basis van openbaar vervoer (2e klas) vergoed.

Heb je vragen? Whatsapp voor meer informatie naar Irja op telefoonnummer 06-25660657 of mail naar i.deheij@nji.nl.

Solidariteitsprojecten
Solidariteitsprojecten zijn projecten, bedacht, opgezet en uitgevoerd door een groep jongeren, om iets moois te doen in hun eigen omgeving of community. Met zo’n project doen je iets goeds voor anderen en leer je nieuwe dingen door te proberen. Een projectgroep bestaat uit minstens 5 jongeren tussen 18 en 30 jaar. Het gaat om deeltijd vrijwilligerswerk, dus na school, ’s avonds, in het weekend en/of tijdens vakanties. Het project mag 2 maanden tot 1 jaar duren en voor jullie project kan je 500 euro per maand subsidie krijgen.

Coach
Heb je interesse, maar heb je het idee dat je in aanloop naar en tijdens het project wel wat hulp kunt gebruiken? Geen zorgen! Er is ook budget beschikbaar voor een coach die je binnen de projectgroep zelf kan inzetten. Een coach kan de projectgroep bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van het project, begeleiden bij het groeps- en leerproces en of jullie ondersteunen bij een specifiek onderwerp.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren