• 18 - 23 oktober 2020
  • Boedapest, Hongarije
  • Deadline: 13 september

18 - 23 oktober 2020 | Geef je op voor 13 september 2020 | Een Partnership Building Activity rondom Europees Vrijwilligerswerk.

Wat?

Een Partnership Building Activity, met als doel organisaties (nieuw en "oud") bij elkaar te brengen die interesse hebben in het implementeren van Europese Vrijwilligersprojecten in sectoren waar nog niet zo veel projecten zijn, zoals organisaties die zich bezighouden klimaatverandering, bibliotheken, musea, online activisme, etc.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor zowel nieuwkomers binnen het programma, als voor organisaties die al ervaring hebben met Europees Vrijwilligerswerk.

Praktische informatie

De training vindt online plaats van 18 t/m 23 oktober in Boedapest, Hongarije. Je kunt je opgeven tot 13 september 2020. Op 22 september hoor je of je bent geselecteerd. De eigen bijdrage voor deze training is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Terug naar Agenda

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren