• 27 november 2021, 10.00 - 15.00
  • Utrecht
  • Deadline: 25 november

27 november 2021 | Geef je op tot en met 25 november | Een training in het realiseren van dromen tot Solidariteits- en Jongerenparticipatieprojecten.

Activiteiten in de buurt organiseren of toch de stad een beetje groener maken? Wil je zelf iets (leren) opzetten, maar weet je nog niet precies wat? Of wil je jouw stem laten horen over de onderwerpen die jij belangrijk vindt?

Dan ben je bij onze Worklabs aan het goede adres! Tijdens een Worklab ontdek je hoe je dromen om kan zetten in daden en leer je van onze trainers de praktische skills om een project ook echt uit te kunnen voeren. In één dag maken we van een vaag idee een ijzersterk plan.

Wie weet blijkt na het uitwerken van het plan dat je eigenlijk geld nodig hebt om het uit te kunnen voeren. Ook daar kunnen we bij helpen. Meld je dus snel aan!

Ben je al wat verder met je plan? Kom dan naar de Worklab: Van Project Naar Projectplan naar Subsidieaanvraag

Praktische informatie

Voor wie: Jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud
Wanneer: 27 november 2021 van 10.00 tot 15.00 (incl. lunch van één uur)
Waar: Op loopafstand van Utrecht Centraal Station

Komt deze datum niet uit of volg je de training liever online? Op 15 november wordt een online editie van deze training gegeven. Klik daarvoor op deze link.

Aanmelden

Deelname is gratis en eventuele reiskosten worden vergoed. Je kunt je tot en met 25 november 2021 aanmelden via dit formulier

Terug naar Agenda

bgie