Als Nationaal Agentschap European Solidarity Corps maken wij het onze aanvragers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we verschillende ondersteunende mogelijkheden aan. Op deze pagina zetten we de hulplijnen en hoe je er gebruik van kunt maken op een rijtje.

Feedback op je aanvraag

Heb je niet eerder een subsidieaanvraag ingediend bij European Solidarity Corps, dan kun je feedback op je conceptaanvraag ontvangen. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de eerstvolgende deadline. 

Stuur ons per e-mail (esc@nji.nl) het zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier als pdf-document en stuur ook het programma mee. De feedbackaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en je krijgt per e-mail feedback op je conceptaanvraag. Let op: dien de aanvraag dus nog niet online in!

Adviesgesprek

Als je een idee hebt kun je altijd een (online) afspraak maken met een van de adviseurs om te kijken of jouw idee in aanmerking kan komen voor subsidie. Dit is een mooie manier om extra tips te verzamelen, maar ook om te voorkomen dat je moeite in een aanvraag stopt die niet binnen het programma past.

Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan

Spreekuur

Voor algemene vragen kun je inschrijven op ons (online) spreekuur, dat bijna maandelijks plaatsvindt. Dit is helemaal gratis, maar meld je vooraf wel even aan!

Meer informatie over aanmelden en alle aankomende data vind je in de agenda.

Of neem contact met ons op

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of mailen met je vragen. We helpen je graag! Je bereikt ons op het nummer 030 230 6344 of op esc@nji.nl.

bgie