Als onderdeel van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) verhuist het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps
per 1 september 2020 naar een ander pand. Utrecht blijft de thuisbasis, maar het NJi verruilt de Catharijnesingel voor de Churchilllaan.

Aanspreekpunt en hulplijn
Ook vanaf de nieuwe locatie is het Nationaal Agentschap het aanspreekpunt voor beide subsidieprogramma’s. Je kunt hier terecht voor een afspraak over een project of met andere vragen. Daarnaast organiseert het Nationaal Agentschap regelmatig trainingen, workshops en (digitale) bijeenkomsten.

Fijne en toegankelijke ontmoetingsplek
“De verhuizing zat al langere tijd in de planning”, zegt Jojanneke de Waal, hoofd Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps. “Onze nieuwe locatie is vooral een fijne en toegankelijke ontmoetingsplek waar we, ook gezien de komst van het nieuwe programma 2021-2027, verder kunnen bouwen aan onderwerpen als actief burgerschap, persoonlijke ontwikkeling van jongeren en de kwaliteit van het jeugd en jongerenwerk. Het kantoorgebouw is makkelijk te bereiken en geeft ons de mogelijkheid om in verbinding te blijven met organisaties die actief zijn in het jongerenwerkveld. Samen met het NJi hebben we goed gekeken naar de inrichting van de nieuwe locatie en spelen we in op de huidige fysieke en virtuele mogelijkheden.”

We verwelkomen je vanaf 1 september graag op de 15e verdieping aan de Churchilllaan!

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren