Skip to main content

Het beschikbare budget voor Europese Vrijwilligersprojecten is gepubliceerd, waaronder het maximale subsidiebedrag per aanvrager. Lees verder voor de exacte bedragen.

Budget

Het totale beschikbare budget voor de subsidielijn Europees Vrijwilligerswerk binnen het European Solidarity Corps is in 2021: € 2.134.306,-. De verdeling van het budget is als volgt: 90% voor de eerste deadline en 10% voor de tweede. 

Minimum en maximum bedrag per aanvrager

Het beschikbare budget zal onder de ingediende aanvragen verdeeld worden op basis van de hoogte van de score van de Quality Label-aanvraag voor aanvragende organisaties. Het minimale bedrag dat iedere organisatie die een aanvraag heeft ingediend zal ontvangen is 25.888 (tenzij een lager bedrag is aangevraagd). Het maximale dat in 2021 binnen de subsidielijn Europees Vrijwilligerswerk kan worden aangevraagd is € 169.978,- per organisatie. Deze bedragen zijn exclusief 'buitengewone kosten' en/of 'ondersteuning voor inclusie'. 

Een gedetailleerdere beschrijving van de toewijzing van het budget voor Europees Vrijwilligerswerk vind je in dit document

Terug naar Nieuws

bgie