De EU Funds Week is een groot jaarlijks online event, speciaal voor organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk. Van 8 t/m 12 november 2021 organiseert EU Desk Curaçao online informatiebijeenkomsten over de subsidiemogelijkheden van Erasmus+, in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+ en European Solidarity Corps, eTwinning en Creative Europe.

Het programma European Solidarity Corps biedt allerlei mogelijkheden voor jongeren en jongerenwerkers om met Europese organisaties en instellingen in contact te komen, om kennis en ideeën uit te wisselen, en met (internationale) organisaties en beleidsmakers samen te werken. 

Ook organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen subsidieaanvragen indienen bij het European Solidarity Corps!

EU Funds Week - 8 t/m 12 november 2021

De EU Funds Week is een initiatief van EU Desk Curaçao. Meld je nu alvast aan voor een van de online informatiebijeenkomsten! We geven inspiratie en handige tips, speciaal voor medewerkers van organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Terug naar Nieuws

bgie