Alle organisaties die iets willen doen binnen de Europese Vrijwilligersprojecten of Werkervaringsplekken of Banen van het European Solidarity Corps moeten zich vooraf registreren voor een Kwaliteitslabel. Met dit label is het mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen.

Zo vraag je een Kwaliteitslabel aan:

 1. Maak een account aan in EU Login.
  Tip: sla de inlogpagina op in je favorieten. Klik op "Create an account" en vul je gegevens in. Klik op de knop "Create an account". Je ontvangt een e-mail met een link. Geen e-mail ontvangen? Check ook je spam- of junkmail. Klik op de link in de e-mail of kopieer de link en plak hem in de zoekbalk van je browser. Geef een wachtwoord in. Je EU-loginaccount is nu geactiveerd en je bent geregistreerd. 

 2. Maak een PI-code aan
  Ga naar de Europese Participant Portal. Volg de handleiding van de Participant Portal en start met ‘How to register an organisation’ om de PI-code aan te maken en je ontvangt een e-mail met je PI-code en een overzicht van je gegevens.

 3. Upload de volgende gegevens bij ‘My organisations’ in de URF:
  formulier juridische entiteit;
  formulier financiële identificatiegegevens (met bij voorkeur een kopie bankafschrift);
  - recent (maximaal één jaar oud) uittreksel van de Kamer van Koophandel, of bij een subsidieaanvraag van een informele groep: identiteitsbewijzen van alle (minimaal vier) deelnemers, woonachtig in Nederland;
  - bij aanvragen boven € 60.000,-: recent jaarverslag en winst of verliesrekening.

  Kom je er niet helemaal uit? Lees dan de handleiding voor de Participant Portal Guide. ​​​​​
   

 4. Vraag nu het Kwaliteitslabel aan en log opnieuw in met je EU-Login.
  Ga naar ‘Open Calls’ en kies ‘ESC52 Quality Label’. Volg de instructies. 
Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies:

Accepteren Weigeren